Review: Bose noise cancelling koptelefoon

Cadeautjestijd en misschien zoek je nog inspiratie voor iemand? Ik wou al lang een iets schrijven over mijn beste aankoop van 2019: een noise cancelling koptelefoon van Bose (review). Na lang wikken en wegen kocht ik de Bose QuietComfort 35 serie II.

Hoe noise cancelling plots essentieel werd…

Ik had eerder al overwogen om een noise cancelling koptelefoon te kopen. Het leek me wel een luxe om bv. op het vliegtuig je koptelefoon en oogmasker op te kunnen zetten en je volledig van de wereld te kunnen afsluiten. Kwestie van uitgerust op de bestemming aan te komen. Toen ik ook een manier zocht om geconcentreerd en zonder stoorzenders te kunnen werken, was een noise cancelling hoofdtelefoon plots essentieel.

Beste koop van 2019

Na een vergelijkend onderzoek en het uitpluizen van alle reviews en technische details kwam ik bij de Bose QuietComfort 35 terecht. Geloof me, had me vorig jaar gezegd dat ik meer dan 300 euro zou uitgeven aan een koptelefoon, ik ging je niet alleen vierkant uitgelachen hebben maar vast ook met mijn ogen gerold enz. Ik leerde dat goedkoop vaak duurkoop is en wou, als ik dan toch geld zou uitgeven, zeker zijn dat ik het beste van het beste in huis haalde.

We zijn nu bijna een jaar verder en ik kan je zeggen: die Bose noise cancelling koptelefoon was mijn beste aankoop van het jaar!

Review Bose QuietComfort noise cancelling

Ik ben laaiend enthousiast over mijn koptelefoon. Je kan het niveau van de noise cancelling op deze koptelefoon van Bose op 3 niveaus instellen. Op het hoogste niveau hoor je echt niets meer. Ja, in het vliegtuig hoor je de motor nog maar het contrast met vroeger, zonder noise cancelling, is groot.

Luider en stiller zetten, de knoppen op de koptelefoon zijn duidelijk en makkelijk te bedienen. De installatie ging vrij vlot (hoewel het me tot op vandaag nog niet gelukt is om de koptelefoon ook te verbinden met mijn tweede laptop) en de batterij gaat vrij lang mee. Ook handig, als de batterij plat is, kan je met een gewone kabel verbinden en de batterij is ook snel weer opgeladen.

Het draagcomfort dan, ook hier niets op aan te merken. Het is zacht en zit comfortabel, zelfs als ik ook mijn bril aan heb (wat niet bij elke koptelefoon die ik uitprobeerde zo was).

Het enige minpunt vind ik de prijs. Maar, en ik kan amper geloven dat ik dit schrijf, het is eigenlijk echt zijn prijs waard.

Pin it

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Review Bose noise cancelling koptelefoon

Comments

 1. liese says:

  Ik twijfel al heel lang om 1 te kopen. Enkel voor de prijs. Er zijn hier bij de buren grote werkzaamheden.bezig en ik weet nooit wanneer het stil of luid zal zijn.

  1. Heidi says:

   Die koptelefoon heeft mijn leven veranderd! Met mijn Bose op mijn hoofd, kruip ik in mijn eigen coconnetje en kan ik geconcentreerd werken. Zelfs een wenende baby hoor je er niet door 🙂

 2. Herman says:

  Deze toevallig afgelopen Black Friday ook gekocht. ??

  1. Heidi says:

   Ha, zag dat de koptelefoon ondertussen ook al wat in prijs gezakt was 🙂

 3. Evi says:

  Ik heb sinds vorig jaar ook een noise cancelling hoofdtelefoon van Bose en ben daar nog steeds zo tevreden over! Ik zou zelfs niet meer zonder kunnen 🙂

  1. Heidi says:

   Idem hier 🙂

Comments are closed.