Over Tidy Life

Hey, ik ben Heidi en ik blog sinds 2011 over minimaliseren, opruimen & life hacks. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd, daar geloof ik echt in. En met Tidy Life wil ik jou inspireren en helpen om het leven simpeler en plezanter te maken.

Volgens mij zijn er twee soorten mensen: mensen die geen rommel zien, en mensen die er onrustig van worden. Ik behoor tot die laatste categorie. Misschien verklaar je me gek maar een goede opruimsessie geeft mij rust.

Als tiener hadden we het boek ‘Snel opgelost‘ van Reader’s Digest in huis. Ik was helemaal gefascineerd. De schema’s en overzichten gaven me het gevoel dat ik alles onder controle kon hebben. De suggesties voor het hergebruiken van spullen die je al in huis had, inspireerden mijn creativiteit.

Dat gevoel wil ik jou met Tidy Life ook geven. Door de tips op deze blog kan je je huis, administratie en leven beter organiseren. Het einddoel: meer tijd voor wat er echt toe doet!

Rust en overzicht

Goed georganiseerd zijn geeft een gevoel van rust en overzicht. Het gaat verder dan opruimen. Een goed georganiseerd leven helpt je om productiever te zijn. Het zorgt voor een gevoel van overzicht, minder stress en meer genieten.

Meer lezen en weten? Scroll verder door Tidy Life en dan actie!