Mijn verlanglijstje voor Black Friday

Net voor corona kon ik met Black Friday een professionele KitchenAid op de kop tikken. Zo’n keukenmachine stond al langer op mijn verlanglijstje maar de prijs (zo’n 1000 euro voor het model dat ik wou – we gebruikten dezelfde heavy duty in de patisserieles) hield me tegen. Het bleek mijn beste aankoop ooit te zijn.

Ook dit jaar heb ik een lijstje gemaakt voor Black Friday. Het zijn vooral dingen die ik al langer wil of nodig heb in het nieuwe huis en waar extra korting mooi meegenomen zou zijn.

Benieuwd? Dit zijn de Black Friday Deals die ik dit jaar extra in de gaten zal houden:

 • Hakselaar: ooit al voor gekeken maar ik twijfelde. Ofwel erg duur, ofwel betaalbaar maar dan twijfelde ik aan de kwaliteit. Nu ik eens een betaalbare van PowerPlus heb mogen gebruiken, ben ik overtuigd. Ik ga sowieso eentje kopen maar hoop dus dat deze met Black Friday nog een beetje in prijs zakken.
 • Sonos One: ik heb er al 2 en ben er zo content van dat ik er nog 2 bij wil. Dan heb ik er eentje voor de woonkamer, eentje voor de leefkeuken, eentje voor mijn slaapkamer en eentje voor mijn kantoorruimte.
 • Dyson Hot/Cool: ook hier, ik heb al een en ben er zo tevreden van dat ik nog een wil voor mijn nieuwe kantoor.
 • Verlichting voor het nieuwe huis. Ik heb nog verlichting voor de hall en de benedenverdieping nodig.
 • Voor in mijn dressing ben ik specifiek op zoek naar een spiegel met make-up licht. Zo eentje of dit model, daar ben ik nog niet uit.
 • In de badkamer wil ik dan weer een spiegel die ook infraroodverwarming heeft. Liefst 100 cm breed en met een zwart kader.
 • Van KitchenAid ga ik dan weer de accessoires in de gaten houden. Ik wil graag de pastamaker en een extra mengkom.

Pin for later

Bewaar dit artikel op Pinterest zodat je het later gemakkelijk terugvindt!

Black Friday: tips & tricks

Comments

 1. Theo van den Hoven says:

  Beste Heidi,
  Ik lees je stukjes graag. Echter het volgende begrijp ik niet. Op de website geef je aan dat.je tips en tricks geeft voor een minimalistische levensstijl. Als ik jouw wensenlijst lees voor black Friday zie ik het tegenovergestelde. Kun je dat is uitleggen? Groet, Theo

  1. Heidi says:

   Dag Theo,
   Een minimalistische levensstijl wil niet zeggen dat je niets meer koopt. Ik ben momenteel aan het verbouwen en stilaan aan de inrichting van mijn huis aan het denken. Zowat alles wat in het lijstje staat, is ook echt voor de woning. Het meeste wordt zelfs letterlijk vastgemaakt aan de woning. Ooit heb ik proberen streven naar leven met slechts 100 dingen. Ik kwam aan iets van 600 maar dan met echt alles geteld. De minimalisten die 100 spullen rekenen, tellen enkel persoonlijke zaken en niet de gebruiksvoorwerpen in bv. de keuken. Ter illustratie: ik ben verhuisd met 8 bananendozen (ik ken mensen die al aan een veelvoud daarvan komen, enkel voor hun keuken) en een koffer met kledij. Voor mij is minimaliseren niets kopen dat je niet regelmatig zou gebruiken. En in dat opzicht valt mijn lijstje daar perfect onder. Minimaliseren is geen wedstrijd. Vriendelijke groet, Heidi

 2. Vief says:

  Die Power Plus hakselaar heb ik ook vele jaren gehad en graag gebruikt toen ik nog een groot huis met dito tuin had. Ik heb hem met plezier overgelaten aan een goeie vriendin die er even gelukkig mee is. Het toestel moet ondertussen méér dan 10 jaar oud zijn. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen.

Comments are closed.